ons

Popview 2009

Popview

Helaas dit jaar geen tijd gehad om naar  Eurosonic/Noorderslag te gaan.
Wat zeker nog wel op m’n To-do lijstje staat is de tentoonstelling Popview 2009. Tijdens Eurosonic/Noorderslag is deze tentoonstelling geopend door Jill Furmanovsky, popfotografe en directrice van Rockarchive in Londen.

Noorderlicht exposeert met Popview 2009 de genomineerden voor de Lex van Rossen Award 2009. Dit is de tweede editie van de jaarlijkse foto-expositie Popview. Dit Europese platform voor popfotografie geeft Europese muziekfotografen onder de 35 jaar de kans om zich buiten de normale context van muziek- en nieuwsbladen, internet en artwork te profileren voor een internationaal publiek.
Een team van fotografen en curatoren selecteerde zeven jonge, talentvolle muziekfotografen uit de inzendingen. Een vakjury koos uit hun midden Tom Verbruggen als de winnaar van de Lex van Rossen Award 2009, die tijdens het Eurosonic Noorderslag festival werd uitgereikt.

Tot 1 maart 2009 kan je terecht in galerie Noorderlicht in Groningen om deze tentoonstelling te bekijken.

Noorderlicht Fotogalerie
Akerkhof 12 Groningen
toegang gratis
open woensdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00 uur