ons

Technische les op de basisschool

Vandaag weer foto’s gemaakt voor het Waterbedrijf. Als maatschappelijke onderneming is het Waterbedrijf nauw betrokken bij het onderwijs. Om techniek al jong onder de aandacht te brengen van kinderen is in de Joseph Haydnschool een klaslokaal ingericht door monteurs. Hier krijgen de kids van groep 7 en 8 de kans om kennismaken met de waterleidingtechniek. Zo gaan ze bijvoorbeeld rubbers vervangen in kranen, leren ze hoe drinkwater gemaakt wordt en hoe het uiteindelijk in de keuken uit de kraan komt.

Omdat de monteurs nog druk bezig waren op het moment dat ik de foto’s maakte heb ik vooral close ups genomen, zodat
er niet te veel ‘rommel’ in beeld zou zijn.

joseph-haydnschool-01

joseph-haydnschool-02

joseph-haydnschool-03

joseph-haydnschool-04

joseph-haydnschool-05