ons

Hapje? | Eten moet je leren

Eten moet je leren. Toen onze kleineman 7 maanden was zijn we begonnen met bijvoeding. Voordat we daarmee begonnen had ik me al wat in gelezen in de Rapley methode. Bij deze methode van vast voedsel introduceren laat je het initiatief aan je kindje en bied je fruit en groenten in hele stukken aan. Ik had me voorgenomen deze methode te gaan proberen. De praktijk bleek toch een beetje anders te zijn. Naast dat kleineman een enorme gulzigaard is heeft ie zich toen ie nog heel klein was eens goed verslikt. Voor ons reden om toch eerst maar te gaan prakken en kleinere stukjes aan te bieden. Dat betekent natuurlijk niet dat ie niet lekker zelf mag kliederen. Ik snap ineens het nut van slabbetjes met mouwen.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *