ons

Lentegroen – Baby Fotografie Groningen

Wat was het heerlijk weer afgelopen zondag! De zon scheen de woonkamer in, zo fijn, al dat licht ineens. Daar begint het bij ons meestal mee, het lentegevoel.

Ondanks dat het toch echt nog steeds winter is, gaat het bij ons alweer kriebelen. En dus moet er geschoven worden met de meubels. De kast uit de keuken naar de woonkamer en de eettafel weer terug naar de keuken. Het keukeneiland gaat dienst doen als commode en de commode wordt weer gewoon een ladekast. Kleineman keek vanuit z’n box, die uiteraard ook een nieuw plekje heeft gekregen, met een verbaasd koppie naar de veranderdrift van z’n ouders.

Ach ja, de lentekriebels. Nog even geduld en dan is het echt weer zover! Om alvast een beetje in de stemming te komen een fris, lentegroen, plaatje van onze kleineman.