ons

Mannen!! | En wel die van mij


En wel die van mij…

En er komt er nog eentje bij. Over een maand of drie. Dus hebben we straks echt niks aan de dozen vol met barbiespullen – tenzij een van de jongens zich ontpopt tot een ware barbieliefhebber natuurlijk – die hier op zolder staan.

Worden het actieve vakanties, abseilen, raften, karten. Niks geen gezellig getut, lekker kletsen & shoppen. Maar stoeien, ravotten en hutten bouwen. Geen schattige jurkjes in rood en roze. Stoere spijkerbroeken worden het, met afgetrapte gimpies. Stekeltjes in plaats van staartjes en vlechten. Op afstand bestuurbare auto’s (als het aan hun vader ligt) en op zondag wordt er uiteraard gekeken naar Formule 1.
Tja, daar zit je dan maar mooi mee als mama. Sterk in de minderheid. Heb ik even mazzel dat ik geen meisje-meisje ben.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *