ons

Nieuw Zeeland vs Nederland | Peuterfotografie Stadskanaal

Wat een lieve knul, die Ezra.
Geboren in Nieuw Zeeland en pas een maand in ons kleine landje. Samen met z’n twee broers, grote broer Zion en kleine broer Kaya zijn ze pas verhuisd naar Nederland. Tijdens haar stage in Nieuw Zeeland heeft mama Sabine daar 6 jaar geleden haar grote liefde ontmoet. Nadat ze daar 3 kids op de wereld heeft gezet wilde ze graag terug. Om haar kids te laten zien waar hun moeder vandaan komt en om dichter bij haar familie te zijn. Papa Rob stemde in en de terugkeer werd gepland. Wat een happening (r)emigreren met 3 kleine kids!

Soms duurt het even voor je een klik hebt met een kindje. In dit geval was die klik er gelijk. Geweldig zoals hij in de camera keek. Hij voelde zich compleet op z’n gemak. En ging er echt voor zitten. Lieve Ezra, bedankt voor de gezellige fotoshoot!

De foto’s van z’n broers volgen binnenkort.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *