ons

Beter goed gejat…

Al een tijdje bestellen we onze biologische boodschappen online. Heel hip en vooral handig. Zo verschijnen de meest vreemdsoortige groenten op onze deurmat. Dat is leuk! Zo eet je nog eens wat anders, zou je zeggen.

Jammer genoeg bleef er hier regelmatig een ingrediënt in de groentenla achter. Zodat ik elke keer als ik de koelkast opendeed me bedacht dat ik nog even een recept op moest zoeken. Om het exotische groentensoortje lekker te bereiden. Wat er dan vervolgens niet van kwam. En het dus weleens (lees regelmatig) voorkwam dat het lekkere exotische groentensoortje na een paar weken zo in de groene container verdween.

Al surfende over het wereldwijde web kwam ik steeds vaker het fenomeen weekmenu weer tegen. Mmezsazsa bijvoorbeeld maakt er elke week een waar kunstwerkje van. Dat ze dan post op haar blog. Waardoor er mensen, in dit geval ik dus, geïnspireerd worden. Om niet meer elke dag te hoeven bedenken wat we eten. Omdat het leuk is om nieuwe recepten uit te proberen. En om te voorkomen dat er eens in de zoveel tijd een exotisch groentensoortje in de prullenbak verdwijnt. Dus wordt er hier elke week braaf bedacht wat we de komende week gaan eten. En hoe relaxed is het om even naar de keuken te lopen en op het menu te kijken wat ik ga koken vanavond. Nou, ik kan je vertellen, heel relaxed!

Eén reactie

  • Mar

    Dhusss…..als ik lekker biologisch wil eten, kan ik probleemloos bij deze mama aanschuiven? Eens een keer zelf niet koken lijkt me heerlijk – vooral na een drukke werkdag 😉 ‘k Ga ook eens kijken op de site van Mmezsazsa.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *