ons

‘Weet je nog, schat?’

Als mama van 2 kleine jongens vliegt de tijd voorbij. Elke dag gebeurt er wel iets. Een gedenkwaardig momentje om vast te leggen voor later.
Om nou continu met m’n camera in de aanslag te staan, voor stel je voor, gaat wat ver. Gelukkig hebben manlief en ik een iPhone. Die zo ongeveer vergroeid is met ons. Maar hé, dan heb je dus wel op elk moment een camera bij de hand. Ieder nadeel heeft z’n voordeel of was het nou andersom?

Leuk hoor al die foto’s op je telefoon. Heel vermakelijk als je bijvoorbeeld zit te kolven op het werk, in de file staat of je zit te vervelen op niet nader te noemen plaatsen.
Aangezien ik nogal van de boekjes ben heb ik de leukste foto’s van een filterje voorzien. Dat kan heel makkelijk (voor de Iphoners onder ons) met Instagram. Staat wel zo hip, zo’ filtertje. En nou wordt het helemaal leuk. Bij Blurb kan je deze foto’s met (bijna) 1 druk op de knop in een boek zetten. Tot maar liefst 160 pagina’s.

Wat doe jij met met de foto’s op je telefoon?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *