Moestuin

Het ultieme moestuinboek

Leesvoer 3

Leesvoer 1

Leesvoer 5

Leesvoer 4

Leesvoer 2

Maarliefst 320 pagina’s en ruim 1,6 kg leesplezier. Het moestuinboek van Mme Zsa Zsa
Wat mij betreft een musthave voor iedereen die iets met moestuinen en koken heeft.
PH-waardes, plantengier, mulchmateriaal en kiemduur een hele hoop, echt een hele hoop, technische informatie wordt op een duidelijke manier uitgelegd.

En niet geheel onbelangrijk, lekkere recepten. Per maand gesorteerd, je volgt eigenlijk gewoon je tuin.

Had ik het al over de foto’s gehad? Prachtig!
Oh, en dan die lintjes! Zo fijn, boeken met lintjes.

Oftewel een aanrader, dit boek!
(dit is geen gesponsorde blog hoor, ik ben gewoon een beetje enthousiast)


Geplaatst

in

,

door

Reacties

10 reacties op “Het ultieme moestuinboek”

 1. Sanderijn avatar

  Je maakt me nieuwsgierig!

 2. Melissa avatar

  Mijn mama zei eens.. ” Alles met fauna en flora sterft waarschijnlijk bij u “. Hierbij had ze het over planten en niet levende rondlopende/zwemmende dieren. Mijn kat overleeft gelukkig wel. Een moestuin zou niet passen, maar het ziet er echt een bijbel uit 🙂

 3. Sharmayne avatar

  Ohhhh wat een mooi boek ik ga zoeken!

 4. Sas avatar

  Ziet er erg leuk uit!

 5. Juudith avatar

  Ziet er uit als een leuk boek! ik heb helaas momenteel alleen een inimini balkon met of de zon de hele dag er op te branden of helemaal geen zon.. Maar als ik ooit een tuin heb wil ik ook een moestuintje!

 6. Sigrid avatar

  Wat mooi om te lezen dat het echt een mooi en hoef boek is. Ik twijfelde nog om het aan te schaffen maar nu ben ik om.

  1. zoutepopcorn avatar
   zoutepopcorn

   Zeker doen! Het is echt een prachtboek.

 7. Patricia avatar
  Patricia

  Waanzinnig boek! Ik ga mijn moeder daar blij mee maken met Moederdag !!

  1. zoutepopcorn avatar
   zoutepopcorn

   Leuk, Patricia. Daar is je moeder vast heel blij mee!

 8. Wimke avatar

  Dank voor je tip Deborah. Ik had dit boek vorige week in mijn handen en had nog geen recensies gelezen. Het was inderdaad een flink exemplaar. Maar nu ik jouw verhaal hoor… Ik ben om! (Ben ook fan van haar blog.)

  Groetjes Wimke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *