Recept: Het pannenkoekenpannetje

Riess-pan-1

Afgelopen weekend was ik jarig. Van mijn Opa & Oma kreeg ik een pannetje. Een lief, zachtblauw, emaille pannetje van Riess.
Net als veel kindjes zijn onze mannen gek op pannenkoeken. We eten ze dan ook graag.

Riess pan

Recept

250 gram volkoren speltmeel
4 biologische eieren
500 ml biologische volle  melk
een klontje  roomboter of kokosolie
een snufje zout

Riess

Mix alle ingrediënten door elkaar en bakken maar!


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Recept: Het pannenkoekenpannetje”

  1. Sharmayne avatar

    Jummm Nog van harte! Xx

    1. zoutepopcorn avatar
      zoutepopcorn

      Dank je wel!

  2. Sheena avatar

    Een pannetje om verliefd op te worden 🙂

  3. Juudith avatar

    Ooooooo ik ben verliefd op je pannetje hihi! Die kleur is zoooo leuk!

  4. Rebekka van Kampen op Facebook avatar

    De grote vraag is: hoe bakte het pannetje?

    1. Zoutepopcorn op Facebook avatar

      Super! Ik was een beetje bang dat het gauw zou aanbakken, zo zonder antiaanbaklaag. Zolang je genoeg olie gebruikt gaat het prima. Vandaag maakten we er frittata in die we lieten garen onder de grill. Ging ook perfect! Heel fijn pannetje is het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *