ons

Houten huwelijk

De eerste vijf jaar zit erop! Ons houten huwelijk is een feit!
En nog elke dag. Jaaaaaa, echt waar.
Maakt mijn hart een sprongetje als ik mijn man de oprit op zie rijden aan het einde van de dag.
Sjonge jonge, wat zoetsappig. Wilt u een teiltje?

houten huwelijk 1 (1)

houten huwelijk 2 (1)

De foto’s maakten we in Watertoren West in Groningen. Toen nog eigendom van het Waterbedrijf in de stad. Op het moment van de fotoshoot waren ze bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de buitenkant van de toren. En had ik warempel het lef, om me met een zwangere buik van 20 weken de lucht in te laten hijsen. Want dat is toch zo leuk voor de foto’s.
Inmiddels is de Watertoren niet meer in productie.

houten huwelijk 1

houten huwelijk 2

houten huwelijk 3

houten huwelijk 4

Tja, laat ik dit ook maar even uit leggen. Vroeger, dat mag je zeggen als je boven de 30 bent geloof ik, werkten Wouter en ik
samen bij die fastfoodketen met de grote M. Niet dat we elkaar toen zagen staan, sterker nog we kunnen het ons niet eens herinneren. Jaren later toen we elkaar weer op de werkvloer tegenkwamen sloeg de vonk pas over.

houten huwelijk 5

houten huwelijk 6

En zo gebeurde het dat we op 27 augustus 2009 te midden van vrienden en familie elkaar het JA-woord gaven.
Mooi hรจ?!

houten huwelijk 7

houten huwelijk 8

houten huwelijk