er op uit

Bij Anat

Anat 10

Aan de rand van het Noorderplantsoen in Groningen, vind je Anat. Een ontbijt & lunchcafé waar ze 100 % plantaardige gerechten op de kaart hebben staan.
Na een lange en warme dag op Noorderzon reden we op weg naar huis langs het mooie blauwe pandje en besloten een bezoekje te brengen. En dat was de moeite waard! Al was het alleen al om te zien hoe ze het pand hebben opgeknapt en ingericht.

Anat 1

Het weer was heerlijk, dus het terras zat vol. Gelukkig was er boven nog plek genoeg. En ook wel zo veilig met twee ondernemende kleutermannen als gezelschap. Boven zaten ze heerlijk aan het raam, met uitzicht over het Noorderplantsoen. Genoeg te zien!
In m’n blog over Opgeweckt boodschappen doen, noemde ik al even dat Merlijn allergisch is voor pinda’s. Buiten de deur lunchen is voor ons dan ook geen vanzelfsprekendheid. Met een pinda allergie kan je nou eenmaal niet overal (lees bijna nergens) zonder risico een hapje eten. Met Anat overlegden we wat een veilige keuze zou zijn voor Merlijn. Een smoothie kon sowieso! Vier smoothies dan graag! Wouter en ik namen een groene, Olivier koos een aardbeiensmoothie en Merlijn ging voor de chocoladesmoothie. Tussendoor kwam Anat nog even checken of amandelmelk een probleem zou zijn in verband met pindasporen. Fijn! Dat maken we ook vaak anders mee.

Anat 2

Anat 3 (1)

Anat 3

Anat

Anat 4 (1)

Anat 4

Anat 5

Anat 6

Anat 8

Anat 9

We gaan zeker nog eens terug om wat andere dingen van de kaart te proeven! Wil je ook een bezoekje brengen?
Van woensdag tot en met zondag van 10:00 – 17: 00 uur is Anat geopend.
Het adres is Verlengde Grachtstraat 1 Groningen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *