over mij

Munt

Hé, wat leuk dat je er bent! Schenk  een lekker kopje thee in (of wat anders, natuurlijk) en kijk gezellig rond.

Ik ben Deborah en ruilde in 2016 de stad Groningen in voor een klein dorpje op het Drentse platteland.
Ik geloof dat we de wereld een beetje mooier kunnen maken. Genieten van de kleine dingen die we elke dag doen. De aardbeien uit onze eigen tuin, dat ene lekkere recept, of die lange wandeling door de regen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, we eten zoveel mogelijk uit eigen tuin, gebruiken zo min mogelijk plastic en als we erop uit trekken de natuur in, gaat er regelmatig een vuilniszak mee om de rommel die we onderweg tegenkomen op te ruimen.

Kruiden

Begin dit jaar ben ik begonnen met een introductiecursus Kruidengeneeskunde bij The Herbal Academy. Heerlijk om nieuwe dingen te leren en daarmee ons gezin op een natuurlijke manier te kunnen ondersteunen bij kleine ongemakken. Zo zetten we bij keelpijn graag een kopje Saliethee en stomen we bij een verstopte neus het liefste met een badje Kamille. Daarnaast zijn kruiden natuurlijk ook heel lekker in de keuken.

peterselie bieslook moestuin

Fotografie

De liefde voor fotografie heb ik van huis uit meegekregen, mijn moeder legde alles vast met haar camera. Het resultaat was dat ik met een hele stapel fotoboeken op kamers ging.
Een hiervan deel staat inmiddels op zolder, maar regelmatig halen we de fotoalbums nog even tevoorschijn. Niets leuker dan herinneringen op halen met van foto’s van vroeger. Na een opleiding gevolgd te hebben aan de Fotoschool, was het hek van de dam en fotografeerde ik alles wat maar voor m’n lens kwam.
Kinderen fotograferen vind ik nog steeds het allerleukste dat er is.
Op de pagina Fotografie vind je hier meer informatie over.

Contact

Wil je meer weten? Volg me dan ook via Instagram en Pinterest. Wil je me wat vragen?
Stuur gerust een berichtje.

Op deze site maak ik in sommige blogs gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een link in mijn blog, ik een klein percentage van de aankoopprijs van krijg. Jou kost dit uiteraard niks extra. Ik deel alleen links naar producten waar ik achter sta en die bij mijn blog passen.