over deborah

Hé, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Deborah en ruilde een paar jaar geleden de stad Groningen in voor een klein dorpje op het Drentse platteland. Daar woon ik samen met mijn lief en onze 4 kinderen, 2 van hem en 2 van mij en niet te vergeten onze rode kater Heer Roderick. Vier pubers van 10, 12 en 13 in huis maakt dat er altijd iets te beleven, te lachen of te bediscussiëren valt.

Ik geloof dat we de wereld een beetje mooier kunnen maken. Genieten van de kleine dingen die we elke dag doen. De frambozen & bessen uit onze eigen tuin, dat ene lekkere recept, of die lange wandeling door de regen. Naast mijn werk als Adviseur Informatiemanagement bij een Drinkwaterbedrijf heb ik vorig jaar mijn diploma Medische Basiskennis gehaald en studeer ik nu verder om Orthomoleculair therapeut te worden. Niet omdat er een carrièreswitch aan zit te komen, maar omdat ik de werking van ons lichaam en hoe dat wordt beïnvloed door voeding en leefstijl heel interessant vindt.

Fotografie

De liefde voor fotografie heb ik van huis uit meegekregen, mijn moeder legde alles vast met haar camera. Het resultaat was dat ik met een hele stapel fotoboeken onder mijn arm op kamers ging. Een hiervan deel staat inmiddels op zolder, maar regelmatig halen we de fotoalbums nog even tevoorschijn. Na de basismodule Fotografie te hebben gevolgd aan de Fotoacademie in Groningen was het hek van de dam en werd het fotograferen een onderdeel van mijn dagelijkse zijn. De foto’s op Zoutepopcorn, zijn dan ook allemaal van mijn hand. Sinds mijn jongens zijn geboren werden zij een van mijn favoriete onderwerpen. Kinderen fotograferen vind ik nog steeds het allerleukste dat er is. Op de pagina Fotografie vind je hier meer informatie over.

Contact

Wil je me wat vragen? Stuur gerust een berichtje.